LINGVA MONT  u  2024.godini organizuje ljetnji kamp engleskog jezika u Velikoj Britaniji. Naša saradnja sa ELAC  STUDY VACATION se nastavlja i za sve zainteresovane učenike nudimo  ROYAL AGRICULTURAL UNIVERSITY SUMMER PROGRAMME u CIRENCESTER-u.

Ljetnji kamp organizujemo u drugoj polovini jula i prvoj polovini avgusta 2024.godine, u trajanju od 3 nedjelje (21 dan). Uzrast od 9 do 18 godina, posebno je pripremljen program za različiti uzrast, za mlađe i starije polaznike. Smještaj je obezbijeđen u dvokrevetnim sobama sa kupatilom i punim pansionom (doručak, ručak i večera).

Polaznici ljetnjeg kampa pohađaju nastavu engleskog  jezika u trajanju od 3 sata dnevno, nastava je obogaćena savremenim temama za svaki uzrast, licencirani profesori jezika. Pored nastave, program učenja engleskog jerzika nastavlja se kroz društvene igre i sportove.

Društvene igre

Društvene igre su obavezne za sve polaznike kampa, koncipirane su na način da svi polaznici mogu izabrati onu aktivnost koja im najviše odgovara: drama, umjetnost, razne vještine, kreativnost, muzika, ritmika, dizajn, cirkuske vještine i razne igre i takmičenja.

Sportske aktivnosti

Tu su i sportovi: fudbal, košarka, tenis, odbojka, rukomet, plivanje i dr. Pored dnevnih aktivnosti, postoje i večernje aktivnosti kao što su: talent show, modna revija, diskoteka, kvizovi, predstavljanje svoje države i svojih običaja.

Edukativne ekskurzije

Program nudi i edukativne ekskurzije koje imaju za cilj upoznavanje, istorije, kulture i znamenitosti različitih gradova u Velikoj Britaniji (London, Oxford, Bath, Cambridge... i dr). Polaznici dobijaju informaciju o svim znamenitostima gradova koje obilaze. U sklopu ovog kampa ukupno će biti realizovano  6 ekskurzija.

Polaznici ljetnjeg kampa engleskog jezika u Velikoj Britaniji intenzivno govore engleski jezik i to u zemlji gdje se taj jezik govori, zaposleni u kampu brinu o svim polaznicima i spremni su da  pruže podršku u svakom trenutku. U kampu boravi oko 300 polaznika različitog uzrasta širom svijeta što omogućava da se djeca upoznaju sa vršnjacima iz drugih država. Sa učenicima idu profesori iz Crne Gore koji brinu o svim detaljima realizacije aktivnosti u kampu.

Ukoliko ste zainteresovani da vaše dijete pohađa ljetnji kamp engleskog jezika ovog ljeta u Velikoj Britaniji, morate se prijaviti na vrijeme zbog apliciranja za britansku vizu i rezervacije avio karata. Proces dobijanja vize traje od 3 do 4 nedjelje a ponekad i više.

Kontaktirajte nas za sve detalje, kao i za cijenu kampa u trajanju od 3 nedjelje!

“LINGVAMONT”

Mila Radunovića 30

Podgorica, Crna Gora

Kontakt telefon:

067 581 387

069 051 468

lingvamont32@gmail.com

Pišite nam