O nama

Kulturno obrazovna ustanova »Lingva Mont«, posjeduje dugogodišnje iskustvo u organizaciji i realizaciji kurseva stranih jezika za različite uzraste: osnovce, srednjoškolce, studente, kao i za veliki broj odraslih – zaposlenih u javnoj upravi, privrednom i privatnom sektoru. Cilj nam je da naši polaznici savladaju strani jezik na način da on postane dio njihovog svakodnevnog života. Uspješno se bavimo pripremom za polaganje međunarodnih ispita za strane jezike. Pored kurseva stranih jezika, Ustanova nudi veliki broj licenciranih programa obuka koji se odnose na unaprijeđenje znanja i vještina neophodnih za profesionalni razvoj I obavljanje poslova. Takodje, Lingva Mont se bavi i prevodilačkim uslugama, organizacijom ljetnjih škola jezika u Velikoj Britaniji, kao i zimskom školom jezika na Ivanovim Koritima. Za realizaciju kurseva stranih jezika i stručnih usavršavanja, angažujemo veliki broj profesora i saradnika sa dugogodišnjim iskustvom. Evaluacija kvaliteta naših obuka od strane učesnika stručnih usavršavanja, kao i kurseva stranih jezika, ukazale su nam na izuzetno pozitivan prijem načina sprovođenja samih predavanja i zadovoljstvo svih učesnika. Pored realizacije svojih aktivnosti u prostorijama centra, Ustanova nudi i realizaciju aktivnosti online.
Od 2008. godine »Lingva Mont« posjeduje licencu od strane Ministarstva prosvete.

Sertifikat po zavšenom kursu

Nakon uspješno završenog treninga, kursa, obezbijeđen je sertifikat.

Licencirani programi obrazovanja

Investirajte u svoje znanje uz provjerene i sigurne programe, licencirane od strane Ministarstva prosvjete. 

Mentori posjeduju andragošku obuku

Svi naši predavači prošli su andragošku obuku, čime garantujemo umijeće prenošenja znanja odraslima. 

Ljetnji kampovi za djecu i odrasle

Učenje uz zabavu pruža daleko bolje rezultate u poređenju sa klasičnim sistemima. Naši kampovi za djecu i odrasle su dinamični, efikasni i nezaboravni.

Zadovoljni klijenti

Poklanjaju nam povjerenje godinama

Polaznika

Kompanija i Institucija

Predavača

Vrsta obuka

Tim

Naši predavači

Lingva Mont Zenajda Deloik
  • Engleski jezik C1
  • Treninzi za odrasle
  • Andragoška obuka

Zenajda Deloik

Predavač za izradu projekata

Zenajda Deloik je predavač za izradu projekata, pa tako sve svoje vrijeme kod nas provodi u radu sa odraslima. Završila je Pravni fakultet na Univerzitetu Crne Gore 2007. godine, a 2011-2012 je završila obuku Priprema i upravljanje EU projektima (Regional Key Expert Building Programme 2011-2014, GIZ).

Pripremom projektne dokumentacije bavi se više od 12 godina, a svoje široko znanje je počela da dijeli i drugima od 2012. godine, kada je postala trener za pripremu projektne dokumentacije. 

 

  • Treninzi za odrasle
  • Engleski jezik B2
  • Andragoška obuka

Vesna Bulatović

Trener za poslovnu korespondenciju i komunikaciju

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Quisque velit nisi,